Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 16 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor de wild- en vogelspotter

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks opvallende gadgets in hun winkels en webshops. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat deze wild-/bewakingscamera van Aldi.

Vogelspotten populairder dan ooit, maar niet leuker dan ooit

Hoewel de vogelpopulatie in Nederland de afgelopen jaren drastisch is teruggelopen is het aantal vogelspotters het afgelopen jaar exponentieel toegenomen. Voor het raam of in de tuin zitten vogelspotten is een hobby waarvoor je tijd en engelengeduld moet hebben. Niet iedereen heeft tijd en zeker niet iedereen heeft engelengeduld. Voor deze mensen verkoopt Aldi deze week een handige camera die het spotten voor je doet terwijl je zelf met spannendere dingen bezig bent.

wildcamera Aldi
Wild-/bewakingscamera (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: gecamoufleerde wild- en bewakingscamera

De camera die deze week bij Aldi in de schappen ligt is niet alleen bedoeld voor het vogelspotter. Het is namelijk zowel een wildcamera als een bewakingscamera. Wellicht is hij daar meer voor bedoeld dan voor het filmen van vogels, maar gebruik hem vooral waarvoor je zelf wilt.

Dankzij de multizone-bewegingssensor start deze camera met geïntegreerde microfoon automatisch met filmen. Verwacht geen kristalheldere beeldkwaliteit van de 5.0 megapixel (12.0 megapixels geïnterpoleerde) camera. Hij geeft je wel een idee van welke dieren er overdag en ‘s nachts rond je huis fladderen en kruipen. De beelden worden opgeslagen op een micro SDHC-geheugenkaart van 4GB waardoor je ze op je computer kunt afspelen (en wissen als er niets spannends op staat).

Dankzij de bewegingssensor (die werkt tot een afstand van 20 meter) is de camera ook goed te gebruiken als beveiligingscamera rondom je huis.

wildcamera Aldi
Wild-/bewakingscamera (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 89,99 euro

Ook in week 11 verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier welke wij deze week voor je hebben uitgezocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!