Action, Lidl en Aldi superaanbieding: fit en gezond vanuit eigen huis

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze crosstrainer.

Lidl’s crosstrainer houdt je fit

Recente ontwikkelingen rondom het coronavirus leiden er toe dat velen van ons binnen (moeten) blijven. Voor wie binnen zit maar nog wel gewoon gezond is, kan dat snel tot verveling leiden. Wellicht de beste manier om die tijd en verveling te gebruiken is om goed voor jezelf te zorgen. Houd je weerstand sterk met veel groenten, fruit, en een dagelijkse sportsessie. Lidl’s crosstrainer helpt je fit te blijven of te worden.

De crosstrainer weegt 29 kilo en kun je zo in je kamer zetten. Als je liever geen blokje om meer loopt dan kom je dankzij dit fitnessapparaat alsnog aan je dagelijkse beweging.

crosstrainer Lidl
Christopeit Sport Crosstrainer CT3 (Afbeelding: Lidl)

Een simpel apparaat met veel opties

Lidl’s crosstrainer heeft beweegbare handgrepen voor voorwaartse en achterwaartse bewegingen. Daarnaast heeft hij ook extra vaste grepen. Zo kun je verschillende oefeningen doen op de trainer en in verschillende mate van intensiteit. Het apparaat heeft namelijk 8 verschillende weerstandsniveau’s en een polsmeting via de handgrepen.

Dankzij het handige LCD-scherm dat in het midden van de handgrepen is bevestigd, kun je je progressie goed monitoren. De computer geeft de tijd, snelheid, afstand, verbrande calorieën, hartslag en je polsmeting weer.

Crosstrainer CT3 Lidl
Crosstrainer CT3 (Afbeelding: Lidl)

Vergeet je sportschool abonnement en bouw een home gym

Vind je een crosstrainer niet zo interessant? Of wil je de thuis-gym wat uitbreiden? Dan ben je bij Lidl aan het juiste adres. Deze week heeft de Duitse supermarkt namelijk nog veel meer fitnessapparatuur in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan roeitrainers, een trilplaat, hometrainer en kettle bells. En als je niet naar de winkel wilt om dit te kopen kun je het ook bij je aan de deur laten bezorgen.

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de toffe, multifunctionele en vaak handige gadgets die je er in week 12 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: fit en gezond vanuit eigen huis
Sluiten