Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 28 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor wie niet kan inparkeren

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks opvallende gadgets in hun winkels en webshops. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een achteruitrijcamera voor in de auto.

Een gadget die de kunst van het achteruit inparkeren makkelijker maakt

Achteruit inparkeren is geen trucje of een behendigheid maar is een complete kunstvorm. Niet iedereen heeft het creatieve inzicht om deze kunst er goed uit te laten zien. En dat terwijl een goed eindresultaat cruciaal is. Een auto die volledig buiten de lijnen geparkeerd is of een andere auto schampt is namelijk geen gezicht. Een beetje hulp bij het achteruit inparkeren is daarom niet misplaatst. Om achteruit inparkeren voor iedereen toegankelijk en makkelijk te maken verkoopt Aldi deze week een achteruitrijcamera.

achteruitrijcamera Aldi
Achteruitrijcamera (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s achteruitrijcamera

Veel nieuwe auto’s hebben een dergelijk systeem ingebouwd in het dashboard maar dat betekent niet dat deze luxe alleen beperkt moet blijven tot eigenaren van een nieuwe auto. De achteruitrijcamera die deze week bij Aldi in de schappen ligt is geschikt voor allerlei verschillende auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, caravans en campers. Bevestig de camera en sensor op de juiste plek achterop je auto en gebruik het bijgeleverde display om het beeld te zien. Dankzij de automatische beeldverheldering is de camera ook in het donker een hulp bij het inparkeren.

Helpt een achteruitrijcamera als deze van Aldi je niet bij het inparkeren? Misschien moet je dan toch weer even de lesauto in om je de kunst van het achteruit inparkeren eigen te maken. Dit zonder de hulp van een achteruitrijcamera, maar met hulp van een rijinstructeur die weet waar hij het over heeft.

achteruitrijcamera Aldi
Achteruitrijcamera (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 79,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 12.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!