Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 27 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische tuinfrees voor het zwaardere tuinwerk

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Zo doet Lidl het deze week goed met deze elektrische tuinfrees.

Tijd voor tuinonderhoud

Binnen blijven is lastiger en saaier dan je waarschijnlijk ooit had gedacht. Wie een balkon of tuin(tje) heeft prijst zichzelf nu misschien iets gelukkiger dan wie ooit investeerde in een Amsterdams appartement zonder buitenruimte. Een balkon en tuintje bieden niet alleen de mogelijkheid om eventjes frisse lucht te happen, maar bieden ook afleiding. Ze hebben namelijk zo nu en dan wat onderhoud nodig.

Ben je de afgelopen maanden niet aan dit onderhoud toegekomen? Dan vind je er nu wellicht wel tijd voor. Lidl verkoopt wat tuingereedschap om je hier bij te helpen. Zoals deze elektrische tuinfrees, voor het zwaardere werk in de tuin.

Lidl tuinfrees tuingereedschap
Elektrische tuinfrees (Afbeelding: Lidl)

Lidl deal: elektrische tuinfrees

Dit tuingereedschap is alleen interessant voor wie een grote tuin heeft, of in ieder geval een stukje grond om te bewerken. Heb je slechts een aantal verwelkte AH-moestuintjes van vorig jaar in potten dan is deze tuinfrees niet voor jou. Wie meer grond heeft heeft wellicht wel baat bij deze handige tuincultivator.

De cultivator heeft een krachtige 1400 Watt motor. Daardoor ploegt hij grond met gemak om. Dit maakt de bodem extra vruchtbaar zodat in de zomer je nieuwe planten en bloemen mooier bloeien. Dankzij de verstelbare werkbreedte kun je deze tuinfrees zowel op smallere als bredere stukken grond gebruiken. Een handige extra van dit apparaat is dat hij inklapbaar is waardoor je hem makkelijk kunt opbergen in je schuur.

Lidl elektrische tuinfrees tuingereedschap
Elektrische tuinfrees (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 79,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 13 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!