Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 29 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 2TB extern geheugen voor je laptop

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Zo doet Aldi het deze week goed met deze Toshiba externe harde schijf.

Waarom een externe harde schijf gebruiken?

Aldi’s externe harde schijf is geen super flitsende gadget. Zo heeft hij niet ontelbaar veel extra functies: je kunt er niet mee bellen, draadloos muziek mee luisteren en het is ook geen slimme assistent. Het is wel een super handig apparaat om te hebben. Je kunt namelijk een backup maken van al je data in de cloud, maar dat kost je op lange termijn veel geld. Daarnaast heb je misschien documenten die je liever niet opslaat in de cloud. Daar is een externe harde schijf de oplossing voor.

Een andere reden om een externe harde schijf te gebruiken is om je laptop of computer weer wat lichter te maken. De ruimte die bestanden en foto’s op je laptop of pc innemen maken hem namelijk trager. De opslagcapaciteit van je laptop is (helaas) niet oneindig waardoor hij het steeds moeilijker krijgt om alle data te doorzoeken. Zo nu en dan documenten op een externe harde schijf plaatsen is een effectieve oplossing.

Thuiswerken coronavirus
Laptopje erbij en werken maar! (Afbeelding: Radek Grzybowski /

Aldi deal: Toshiba externe harde schijf 2 TB

De Toshiba externe harde schijf die je deze week bij Aldi kunt scoren heeft een opslagcapaciteit van 2000 GB (2 TB). Dat is goed voor zo’n 200 Full HD films, 200.000 foto’s of 20.000 muziekalbums (voor wie Spotify nog niet heeft ontdekt). De harde schijf is compatibel met verschillende versies van Microsoft Windows en met MacOS X. Hij is dus zowel in combinatie met je Windows laptop als op je MacBook te gebruiken.

Toshiba externe harde schijf Aldi
Toshiba externe harde schijf (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 13 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!