Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope Huawei fitness tracker

Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week gadgets en apparaten in hun winkels en webshops. Soms zijn deze vreemd en opvallend en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets hebben vrijwel altijd een kleine prijs. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een goedkope Huawei fitness tracker.

Huawei Band 4e is een veelzijdig beestje

Lidl verkoopt deze week niet één, maar vier sporthorloges/fitness trackers. Dit exemplaar van Huawei is veelzijdig en goedkoop, vandaar dat we hem niet wilden onthouden. Huawei Band 4e is je gids voor tijdens het hardlopen, monitort je cadans tijdens het fietsen en houdt je prestaties bij tijdens het basketballen.

Wat opvalt aan deze tracker in vergelijking met andere modellen is dat de Huawei Band 4e op twee manieren te dragen is: als horloge om de pols en als clip aan de schoenveters. Deze laatste manier is met name handig voor hardlopers en basketballers die liever geen horloge dragen tijdens het sporten.

Huawei band 4 fitness tracker Lidl
Huawei Band 4 fitness tracker (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Huawei’s goedkope fitness tracker

Huawei’s fitness tracker kost niet veel maar heeft wel veel functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een 6-as bewegingssensor die, wanneer de tracker op de schoen wordt gedragen, je looptechniek analyseert aan de hand van verschillende statistieken. Zo meet hij de impact van de landing van je voet, hoe je voet afwikkelt op de grond, hoe lang je voet in contact is met de grond, je cadans en meer. Deze statistieken kunnen bijdragen aan het verbeteren van looptechniek en wellicht ook het voorkomen van blessures.

Net als deze functie voor hardlopers heeft de gadget die bij Lidl in de schappen ligt vergelijkbare functies voor fietsers en basketballers. Alle gegevens en analyses zijn af te lezen in de bijbehorende Huawei Health app.

Huawei Band 4 fitness tracker Lidl
Huawei Band 4 fitness tracker (Afbeelding: Huawei)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 13 voor je op een rij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!