Action, Lidl en Aldi superaanbieding: apparaat voor wie van ‘gezond’ frituren houdt

Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week gadgets en apparaten in hun winkels en webshops. Soms zijn deze vreemd en opvallend en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets hebben vrijwel altijd een kleine prijs. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een heteluchtfriteuse van Aldi.

Airfryer als alternatief

Patat is een van de meest simpele en volgens velen het lekkerste eten dat er is. De gefrituurde aardappelsticks zijn alleen niet heel goed voor je. Of beter gezegd; gefrituurd eten is slecht voor je. De airfryer biedt de uitkomst voor wie toch zo nu en dan van wat goudbruine patatten wil genieten. Hij maakt patat niet gezond, maar wel gezonder ten opzichte van patat die in frituurvet heeft gedobberd. Voor zo’n airfryer, ook wel heteluchtfriteuse, kun je deze week terecht bij Aldi.

heteluchtfriteuse Aldi
Heteluchtfriteuse (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: heteluchtfriteuse

Een ander voordeel van de heteluchtfriteuse heeft te maken met waar jij patat bakt. De ouderwetse frituur staat waarschijnlijk in de schuur of buiten in de tuin. Frituren stinkt namelijk enorm. Een heteluchtfriteuse daarentegen stinkt niet. Hij bakt patat en andere snacks goudbruin zonder frituurvet. Daardoor kan hij gewoon in de keuken staan, mits je daar plek hebt voor een extra apparaat natuurlijk. Al kan die blender die je nooit gebruikt vast wel plaatsmaken voor Aldi’s airfryer, je nieuwe beste vriend.

Aldi’s airfryer is geschikt om mee te grillen, roosteren en bakken en de pan en frituurmand zijn vaatwasserbestendig. De inhoud van de frituur is 2,5 liter wat goed is voor zo’n 800 gram friet. Dat moet genoeg zijn, toch?

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 13 voor je op een rij.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: apparaat voor wie van ‘gezond’ frituren houdt
Sluiten