Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hometrainer voor in thuisgym

Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week gadgets en apparaten in hun winkels en webshops. Soms zijn deze vreemd en opvallend en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets hebben vrijwel altijd een kleine prijs. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week valt Lidl op met deze hometrainer.

Fietsen in de woonkamer

Vergeet de sportschool (tenminste, als je die inmiddels nog niet vergeten was). De lente is aangebroken en dat betekent dat je lekker in het zonnetje kunt fietsen. We bedoelen natuurlijk in het zonnetje vanachter het raam. Lidl verkoopt namelijk deze week een hometrainer als toevoeging aan je thuisgym. Het is een goed apparaat voor wie niet warm of koud wordt van fietsen in de frisse buitenlucht en liever tijdens het fietsen een serie op Netflix kijkt.

Hieronder is de hometrainer te zien op een van Lidl’s foto’s. Waarom ze deze vrouw in zo’n belachelijke pose op de hometrainer hebben gefotografeerd is ons ook een vraag. Waarom, Lidl?! Maar laat je niet afleiden: het gaat hier om de hometrainer waarop je dus kunt hangen maar jezelf ook flink in het zweet kunt werken.

Lidl hometrainer
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Christopeit sport hometrainer AL 2 ergometer

Lidl’s hometrainer is een handig apparaat om een stevige cardiotraining op te doen. Het apparaat heeft een zwaar vliegwiel van negen kilo waardoor de trapbeweging soepel aanvoelt.

e computer op de hometrainer, zoals hieronder te zien, is makkelijk te bedienen. Op het scherm worden de tijd, afstand, snelheid, aantal omwentelingen, wattage, calorieverbruik en hartslag weergegeven. Via de computer kan de gebruiker verder kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde weerstandsprogramma’s of zelf een van de 24 weerstandsniveaus instellen.

hometrainer Lidl
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 229,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 13 voor je op een rij.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hometrainer voor in thuisgym
Sluiten