Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lidl’s luxe buitenkeuken

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Zo doet Lidl het deze week goed met deze Tepro Gasbarbecue.

Gasbarbecue voor de grillmeister (in spé)

Wanneer de eerste warme lentedagen Nederland bereiken zitten normaliter de terrassen en parken vol. Dat zal nu niet het geval zijn. Wie geluk heeft kan echter een zonnestraaltje meepikken vanaf zijn balkon of in de tuin. Als je een tuin hebt kun je zelfs de barbecue aansteken. Mits je het een dinertje voor jou en je partner of gezin houdt natuurlijk.

Goed voorbereid die eerste warme dagen in gaan is niet moeilijk. Bij Lidl scoor je deze week namelijk een gasbarbecue tegen een scherpe prijs. Deze barbecue is een luxe buitenkeuken voor de grillmeisters (in spé) onder ons.

gasbarbecue Lidl
Tepro gasbarbecue (Afbeelding: Lidl)

Lidl bereidt zich voor op mooi weer met uitgebreide barbecue

Met deze gasbarbecue kun je een feestmaal voor de hele buurt bereiden. Dat is in de huidige omstandigheden even niet zo’n goed idee. Maak daarom een klein feestje voor jezelf en partner, gezin, of huisgenoot. Zie het als een oefening.

Lidl’s barbecue heeft 2 RVS branders van elk 3,3 kW, 1 extra sterke RVS brander van 4,5 kW en een zijbrander van 3,3 kW. In de deksel van de barbecue zit een handige thermometer verwerkt om de temperatuur van buitenaf te zien en bij te kunnen stellen. Om het feestmaal te bereiden heeft de bbq een uitklapbare tafel aan beide kanten voor extra werkruimte. Daarnaast kun je de tangen en spatels die je gebruikt opbergen in de opbergruimte onder de barbecue.

Een handige extra functie van deze buitenkeuken zijn de LED-bedieningsknoppen voor de branders. En de flesopener die aan de zijkant is gemonteerd natuurlijk. Ook niet onbelangrijk.

Tepro gasbarbecue Lidl
Tepro gasbarbecue (Afbeelding: Lidl)

189,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 14 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!