Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 11 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: apparaat voor dagelijkse cafeïne kick

Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week gadgets en apparaten in hun winkels en webshops. Soms zijn deze vreemd en opvallend en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets hebben vrijwel altijd een kleine prijs. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een espressomachine van Lidl.

Zeg ‘no’ tegen een koffie to-go: zet zelf espresso

Een koffietje to-go halen is momenteel de meest populaire activiteit voor tijdens een date, een afspraak met vrienden en eigenlijk iedere andere sociale situatie. Dit is leuk (en lekker) maar kost een rib uit je lijf. Dat is zonde want die rib heb je nodig en het geld kun je ook beter besteden. Bijvoorbeeld aan een fatsoenlijke espressomachine om thuis koffie te zetten. Lidl verkoopt deze week een goedkope espressomachine. Of hij echt goed is durven we niet te zeggen maar hij gaat voor slechts 25 koffietjes to-go over de toonbank, ofwel zo’n 100 euro.

espressomachine Lidl
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Espressomachine

Lidl’s espressomachine heet ‘Slim’. Laat je hier niet door misleiden; het apparaat is niet aan je Google Assistent of Amazon’s Alexa te verbinden. Zo slim is hij niet. Hij is voornamelijk smal, in het Engels ook wel ‘slim’.

Nu we de nodige verwarring hebben voorkomen kunnen we het over Lidl’s espressomachine hebben. Deze zet maximaal twee espresso’s per keer en heeft een ingebouwd thermoblock verwarmingssysteem. Deze laatste zorgt ervoor dat het water snel opwarmt zodat jij niet te lang op je espresso hoeft te wachten. Wie espresso’s niet te drinken vindt kan ook middels het melkopschuimpijpje melk opschuimen voor een flat white, macchiato, cappuccino of een andere romige creatie.

espressomachine Lidl
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 99,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Dit zijn de meest opvallende gadgets en apparaten uit week 14.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: apparaat voor dagelijkse cafeïne kick
Sluiten