Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 6 apr 2021

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robot met groene vingers

Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week gadgets en apparaten in hun winkels en webshops. Soms zijn deze vreemd en opvallend en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets hebben vrijwel altijd een kleine prijs. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s robotgrasmaaier.

Een apparaat voor wie liever geen groene vingers heeft

Grasmaaien is een rustgevend klusje. Al geldt dat alleen wanneer het te maaien gazon niet belachelijk groot is en het geregeld wordt gemaaid. Anders is het een vervelende rotklus die iedere dag een paar millimeter rotter wordt. Steek de handen uit de mouwen, open de schuurdeuren en stuur Aldi’s robotgrasmaaier het gazon op om dit klusje voor je te klaren. Groene vingers hebben is leuk, maar een robotgrasmaaier hebben is leuker. Tenminste, wanneer je wel van strak gemaaid gras houdt maar niet van het maaien ervan.

robotgrasmaaier Aldi
Robotgrasmaaier (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: robotgrasmaaier

Aldi heeft deze week een robot in de schappen ligt die gazons tot 800(!) vierkante meter maait. Verbind de robot simpelweg aan de bijbehorende app op je smartphone via Bluetooth en stuur hem de frisse buitenlucht in. Zo kan jij ‘lekker’ binnen achter je beeldscherm blijven zitten in plaats van jezelf écht nuttig te maken.

De robotgrasmaaier heeft verschillende handige functies waardoor je er nog minder omkijken naar hebt. Zo stel je bijvoorbeeld van te voren de werktijden in, heeft hij een regensensor en is hij voorzien van een pincode die functioneert als beveiliging tegen diefstal.

Of Aldi’s robotgrasmaaier geruisloos over het gazon rijdt durven we niet te zeggen maar daar merk jij toch niets van wanneer je lekker zit te Netflixen.

Prijs: 349,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 14 voor je op een rij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robot met groene vingers
Sluiten