Action, Lidl en Aldi superaanbieding: magische gadget tegen insectenbeten

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een magische gadget die insectenbeten geneest.

Gadget voor wie altijd geprikt en gestoken wordt

Wanneer je met familie of vrienden rond schemering buiten zit of met je partner in bed ligt is er altijd een persoon die he-le-maal wordt lek geprikt door muggen. Ook is er altijd een persoon die aangevallen wordt door wespen (meestal de persoon die zenuwachtig om zich heen slaat). Voor deze mensen heeft Lidl deze week een handige gadget in de (online) schappen liggen: een insectenbeet genezer. Ja, voorkomen is beter dan genezen, maar wanneer het kwaad al is geschied is het toch lekker iets aan die irritante insectenbeten en -steken te kunnen doen.

Lidl’s deal: insectenbeet genezer

Lidl noemt het hieronder afgebeelde apparaatje een ‘insectenbeet genezer’. Wij noemen het liever een magische anti-insectenbeet toverstaf. Dat bekt net wat lekkerder.

insectenbeet genezer Lidl
Insectenbeet genezer (Afbeelding: Lidl)

De magische anti-insectenbeet toverstaf behandelt insectenbeten en -steken met een snel verwerkbare keramische verwarmingsplaat. De warmte van deze plaat moet, als we Lidl mogen geloven, het genezingsproces versnellen. Hiervoor hoef je geen spreuk uit te spreken maar druk je simpelweg op de grote ronde knop op het apparaat. Of ‘het genezingsproces versnellen’ betekent dat de zwelling afneemt of de beet minder jeukt weten we niet, maar het klinkt hoe dan ook goed.

Voor de behandeling van verschillende insectenbeten en -steken kun je kiezen uit twee verschillende programma’s: een voor een gevoelige huid en een voor een normale huid.

Prijs: 12,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 15 voor je op een rij.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: magische gadget tegen insectenbeten
Sluiten