Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Compacte Bluetooth oordopjes

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week zijn dat deze Bluetooth oordopjes van Motorola.

Geen GSM maar oordopjes van Motorola

Motorola is een tech-merk dat al verschillende decennia mee gaat. Aan het begin van de jaren ’70 bracht Motorola zijn eerste GSM uit. Vandaag de dag is het Amerikaanse tech-merk niet de grootste speler als het op smartphones aankomt. Het brengt naast smartphones echter ook andere gadgets op de markt. Een voorbeeld daarvan zijn de Bluetooth oordopjes die in week 15 bij Aldi in de schappen liggen. De kleine oordopjes zijn true wireless, waterbestendig en een degelijke optie voor wie geen honderd(en) euro’s wil neertellen voor een paar oordopjes.

Bluetooth Motorola oordopjes Aldi
Motorola VerveBuds 110 (Afbeelding: Motorola)

Aldi’s deal: Motorola VerveBuds 110

Aldi’s website vermeldt het niet, maar de oordopjes die er deze week in de schappen liggen zijn de VerveBuds 110. Deze compacte oordopjes hebben een strak design en worden geleverd in een oplaad-case. De oordopjes zijn vrij simpel maar zijn voorzien van de belangrijkste functies zoals verbinding via Bluetooth 5.0, spraak assistentie, touch control en een ingebouwde microfoon.

Wat verder opvalt aan Aldi’s deal is dat deze Bluetooth oordopjes in totaal 12 uur speeltijd hebben. Dat lijkt aardig wat voor oordopjes in deze prijsklasse. Er zit echter wel een addertje onder het gras voor wie de beschrijving van de oordopjes goed leest: deze Bluetooth oordopjes van Motorola hebben eigenlijk een continue speeltijd van vier uur. De bijbehorende oplaad-case geeft ze wanneer ze leeg zijn een extra acht uur speeltijd.

Prijs: 34,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 15 voor je op een rij.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Compacte Bluetooth oordopjes
Sluiten