Action, Lidl en Aldi superaanbieding: drone voor minder dan 50 euro

Op zoek naar goedkope gadgets? Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks betaalbare gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn ze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Dat is ook wat waard. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s Pro Eagle XL drone.

Een gadget (lees: speelgoed) voor volwasenen

Aldi verkoopt deze week speelgoed voor volwassen dat goed is voor uren vermaak. We hebben het niet over 18+ speelgoed maar over dit 12+ speeltje: een XL drone. Volgens de Europese regelgeving mag je een drone niet zomaar overal de lucht in sturen, maar wie zich aan de regels houdt kan dit gadget prima recreatief een rondje laten vliegen.

Aldi’s deal: drone met camera

De drone die in week 16 bij Aldi in de schappen ligt noemen we eerder al een speeltje; hij lijkt eerlijk gezegd ook meer op een speeltje dan op een drone voor de professional. Dat zie je natuurlijk niet alleen terug in de kwaliteit van de materialen maar ook in de prijs. Wie geen goud geld wil uitgeven maar het wel leuk vindt om met een drone te spelen is daarom bij Aldi aan het juiste adres.

Aldi Drone
Pro eagle XL drone (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s drone heeft twee handige functies die helpen de drone te besturen. De ene functie is er een voor de fun: een automatische looping actie. Daar kun je de drone een cool trucje mee laten doen zonder dat je uit onkunde het gadget crasht. De andere functie is een automatische terugkeerfunctie. Ook deze functie is handig voor de minder behendige of luie drone-piloot.

We zouden trouwens haast vergeten dat Aldi’s drone ook een camera heeft waarmee hij foto’s en video’s kan maken. Hoe het is gesteld met de kwaliteit van de camera wil Aldi niet op zijn website vermelden, dus het is aan jou om dat in de winkel uit te vogelen voordat je hem afrekent aan de kassa.

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 16 voor je op een rij: van smartwatch en keukenmachine tot aan elektrische fiets en in-ear oordopjes.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: drone voor minder dan 50 euro
Sluiten