Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 25 apr 2021

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: ultieme gadget voor feestje voor één

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten in de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een echte gangmaker: een karaoke speaker van Action.

Een lekker avondje karaoke met jezelf

Echt feest vieren kunnen we nog steeds niet. Al is het maar net hoe je het bekijkt. Een feestje voor een of twee kan ook leuk zijn. Zeker met een karaoke speaker in huis. Al zijn de buren daar misschien wat minder blij mee. Een karaoke speaker zoals deze van Aldi is hét gadget voor en feestje voor een of twee omdat het onnodig is meer mensen te vermaken (of lastigvallen) met je engelenstem (lees: kattengejank). Een paar avondjes solo karaoke is ook een goede voorbereiding voor wanneer de kroeg weer open is en jij ongetwijfeld een van je favoriete guilty pleasures aanvraagt bij de dj.

karaokespeaker Action
Karaoke speaker (Afbeelding: Action)

Action’s deal: goedkope karaoke speaker

De speaker die deze week bij Action in de (online) schappen ligt kost net geen twintig euro. Een koopje dus. Mag je voor dat geld een enorm goede speaker verwachten? Nee. Maar dat maakt vast niet uit, want zelfs de beste speaker en microfoon kan jouw stem niet omtoveren in het gezang van een nachtegaal.

De goedkope speaker heeft twee ingebouwde speakers van 2 watt, een aux- en USB-ingang en wordt geleverd inclusief microfoon. Action’s speaker heeft overigens ook een radio-functie.

Action karaoke speaker
Karaoke speaker (Afbeelding: Action)

Prijs: 19,95 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 16 voor je op een rij: van solar tuinverlichting en keukenapparatuur tot in-ear oordopjes en e-bikes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: ultieme gadget voor feestje voor één
Sluiten