Action, Lidl en Aldi superaanbieding: kleine gadget voor wat verkoeling

Geïnteresseerd in budget gadgets en apparaten die je eigenlijk niet nodig hebt maar soms wel heel handig zijn? Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks dit soort gadgets en apparaten hun (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een kleine luchtkoeler voor op de camping of in je thuiswerkplek.

Bereid jezelf vast voor op (klagen over) de hitte

Met de extreme schommelingen in het weer de afgelopen weken zal het ons niet verbazen dat ook de zomer wat extreem weer voor ons in petto heeft. Iedere zomer is er wel weer zo’n week (of twee) waarin het belachelijk on-Nederlands heet is. Tijdens die weken heeft iedereen het alleen nog maar over het weer en smelt de halve Nederlandse bevolking (in zelfmedelijden).

Bereid jezelf alvast goed voor op dit soort weersomstandigheden zodat jij niet bij deze groep mensen hoort. Wellicht komt de hitte eerder dan gedacht. Lidl verkoopt deze week in ieder geval alvast een kleine luchtkoeler voor op het bureau of voor in de tent die voor wat verkoeling zorgt.

mini luchtkoeler Lidl
Mini-luchtkoeler (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Mini-luchtkoeler

Onze werkplek is anno 2021 flexibeler dan ooit. Lidl kan zich daarom voorstellen dat je weinig hebt aan een enorme airco op wieltjes. Die apparaten zijn weinig flexibel. Een mini-luchtkoeler als deze is daarom een stuk handiger. Die sleep je het hele huis door en neem je zelfs, als je het echt wilt, mee naar een andere werkplek.

Lidl’s luchtkoeler is immers niet alleen bedoeld voor op het bureau. Er is een tijd van werken en een tijd van ontspanning. De luchtkoeler is een welkome uitkomst wanneer je aan het kamperen bent en ‘s ochtends de tent uit wordt gebrand.

Het apparaatje heeft een twee-trams verstelbare ventilatiefunctie en geeft verkoeling dankzij een kleine watertank en een ijscilinder. Met een volledig gevulde tank werkt deze kleine luchtkoeler zo’n acht uur. Verwacht niet dat deze mini-luchtkoeler je hele huis verkoelt, maar een koud briesje tijdens het kamperen of tijdens het verhit beantwoorden van mailtjes in je inbox is best lekker.

Prijs: 23,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 16 voor je op een rij: van drone en keukenapparatuur tot solar verlichting en een goedkope e-bike.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: kleine gadget voor wat verkoeling
Sluiten