Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Philips gadget voor in de kamer

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een luchtreiniger van Philips.

Aldi’s deal: Luchtreiniger van Philips

Een luchtreiniger was nooit een enorm sexy gadget en is dat nog steeds niet. Toch is de populariteit van dit gadget het afgelopen jaar flink toegenomen. Schone en frisse lucht is vandaag de dag namelijk belangrijker dan ooit. Een luchtreiniger zoals dit exemplaar van Philips filtert echter geen virussen, zoals Covid-19. Nu we dat hebben opgehelderd kunnen we het hebben over wat het apparaat wel doet.

Aldi’s luchtreiniger is onder andere geschikt voor wie in de lente veel last krijgt van allergieën zoals hooikoorts, of voor wie andere allergieën in de luchtwegen heeft. Een luchtreiniger is geen medisch apparaat maar is wel een gadget dat kan helpen om een aantal van dit soort kwaaltjes te verminderen. Tenminste, als we Philips en Aldi mogen geloven.

Aldi luchtreiniger
Luchtreiniger (Afbeelding: Aldi)

Wat doet een luchtreiniger?

Laten we ons focussen op wat een luchtreiniger zoals deze die bij Aldi in de schappen ligt doet voor de lucht, in plaats van wat hij wellicht doet voor het lichaam. Dit laatste is namelijk wat lastig aan te tonen. Wel aantoonbaar is dat een luchtreiniger de lucht in een kamer filtert van een groot deel van de aanwezige microscopische stofdeeltjes, pollen, sporen van schimmels en andere minuscule schadelijke stoffen in de lucht.

Dit apparaat van Philips geeft via een kleurindicatie aan wat de luchtkwaliteit in de kamer is. Vervolgens zuivert het apparaat de lucht automatisch en past hij de luchtzuivering indien nodig aan dankzij een intelligente sensor.

Prijs: 119,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 17 voor je op een rij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!