Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 2 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Spotgoedkope Xiaomi smartphone

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten in de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Deze week verkoopt Lidl bijvoorbeeld een elektrische bakfiets (!) en vind je bij Aldi een melkopschuimer voor een perfecte kop cappuccino.

Zo nu en dan staat er een topper in de folders die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een smartphone van Xiaomi voor minder dan 200 euro.

Lidl en Xiaomi: een gouden combo voor goedkope gadgets

We weten dat Lidl wekelijks goedkope gadgets verkoopt. We weten ook dat Xiaomi extreem betaalbare gadgets ontwikkelt. Combineer Lidl en Xiaomi en je hebt een super deal: een Xiaomi Redmi Note 9 smartphone voor minder dan 200 euro. Lekker, toch?

Xiaomi Redmi Note 9
De Redmi Note 9 (Afbeelding: Xiaomi)

Xiaomi Redmi Note 9 smartphone

De Redmi Note 9 werd in 2020 gelanceerd door het Chinese tech-merk Xiaomi. Je weet wel, het merk van de Bluetooth speakers, slimme deurbellen, slimme waterkokers en andere slimme apparaten dat je vaak in onze AliExpress-lijstjes voorbij ziet komen. Deze week ligt er dus ook een gadget van Xiaomi bij Lidl in de schappen.

Deze smartphone scoort voornamelijk goed wanneer we het hebben over zijn batterijduur, camera en heldere beeldscherm. Voor slechts 179 euro krijg je op deze fronten goed waar voor je geld.

Niet iedereen zal fan zijn van dit toestel. Het is namelijk een vrij grote smartphone met een ietwat lompe plastic achterkant. Nee, het is niet de beste smartphone die anno 2021 te koop is, maar wie een nieuwe smartphone nodig heeft en zijn portemonnee liever niet volledig binnenstebuiten keert kan deze week zeker een bezoekje brengen aan Lidl.

Xiaomi Redmi Note 9 Lidl
Xiaomi Redmi Note 9 (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 179,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 17 voor je op een rij: van elektrische (bak)fiets tot Bluetooth oordopjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!