Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 8 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: massageapparaat voor relaxte zondag

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een goedkoop massage apparaat.

Chill! Het is zondag

Sinds drie maart zijn massagesalons weer geopend en kun je weer een afspraak maken bij je favoriete masseur. Deze zit alleen misschien volgeboekt omdat iedereen hetzelfde idee had als jij: een ontspannen massage na een paar niet zo relaxte wintermaanden in lockdown. Wees niet getreurd als je niet bij je favoriete masseur langs kan; een bezoekje aan Action heeft hetzelfde resultaat. Oké, het bezoekje aan Action zelf is niet even ontspannen maar als je er deze body massage set koopt kun je alsnog genieten van een fijne massage. Oké, die massage is ongetwijfeld niet zo fijn als de sterke handen van je masseur, maar je kunt niet alles hebben, hè.

massage apparaat Action
Massageapparaat (Afbeelding: Action)

Action’s deal: impuls body massage set

De massageset die Action deze week in de aanbieding heeft kost minder dan tien euro. Dat is heel goedkoop. Voor dat geld krijg je een simpele gadget met verschillende opzetstukken. Het gadget heeft maximaal 2500 rotaties per minuut en geeft een 5-in-1 massage. Die ‘5’ staat ongetwijfeld voor de verschillende opzetstukken en/of verschillende snelheden.

Aan de afbeelding te zien heeft Action’s massageapparaat een snoer. Je kunt er dus niet het hele huis mee door wandelen. Maar dat doe je bij de masseur toch ook niet? Ga op de bank zitten of plof in bed en geniet even van dit chille momentje op de zondag. Tenminste, of deze massage van 7,95 euro echt chill is mag je zelf beoordelen.

Prijs: 7,95 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 18 voor je op een rij: van Bluetooth noise cancelling oordopjes tot LED-statafel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: massageapparaat voor relaxte zondag
Sluiten