Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 4 mei 2021

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Motorola smartphone voor minder dan 200 euro

Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks verschillende gadgets en apparaten hun (online) schappen liggen. Soms zijn de gadgets en apparaten ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Over een klein prijskaartje gebroken: deze week valt Aldi op met een super goedkope smartphone van Motorola.

Aldi’s deal: Motorola G8 Power smartphone

Op zoek naar een nieuwe smartphone en heb je een klein budget? Dan kun je in week 18 terecht bij Aldi voor een budget topper. De Motorola G8 Power, of Moto G8 Power, kost namelijk maar 159 euro. Precies, dat is geen geld. In ruil voor dat geld krijg je echter een degelijk toestel waar je zo weer een aantal jaar mee vooruit kunt.

Moto G8 motorola smartphone
Moto G8 Power (Afbeelding: Aldi)

Een budget smartphone met stevige batterijduur

Nu we gewend zijn honderden, of zelfs meer dan duizend, euro neer te tellen voor een smartphone lijkt een smartphone van minder dan tweehonderd euro haast onmogelijk. Motorola bewijst het tegendeel met dit toestel dat in 2020 werd toegevoegd aan zijn serie met budget smartphones.

De Moto G8 Power is een degelijk toestel dat prima presteert. Met name de camera’s op de smartphone (drie stuks op de achterkant en een selfie camera op de voorkant), de batterijduur dankzij de 5000 mAh accu en het uiterlijk van dit toestel maken hem een ritje naar de Aldi waard. Nog een voordeel van deze smartphone? de 3.5mm headphone jack. Wie niet 24/7 met AirPods in zijn oren rondloopt en nog een paar oordopjes of een hoofdtelefoon heeft met een headphone jack is ongetwijfeld blij met deze feature.

Prijs: 159,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 18 voor je op een rij: van elektrische fiets voor minder dan 800 euro, Bluetooth oordopjes met active noise cancelling en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Motorola smartphone voor minder dan 200 euro
Sluiten