Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: ‘s werelds kleinste vaatwasser

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten in de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met ‘s werelds kleinste vaatwasser.

De afwas wast zichzelf niet, of toch wel?

Afwas doen is niet het leukste klusje op een dag. We kunnen veel dingen bedenken die leuker zijn om te doen. Helaas bestaat het leven niet alleen uit lol en vertier en kun je niet alle minder leuke dingen uit de weg gaan. Wat zei je? Kan dat wel? Lidl verkoopt in week 18 een minuscule vaatwasser die het vervelende varkentje voor je wast.

De vaatwasser die Lidl deze week verkoopt is minuscuul. Het is de kleinste vaatwasser die wij ooit hebben gezien. Het apparaat is uitermate geschikt voor wie te lui is om een bord, een vork en een kopje af te wassen. Voel jij je aangesproken? Ga je dan schamen en ga daarna bij Lidl langs om deze deal te bekijken.

tafel vaatwasser Lidl
Bomann tafelvaatwasser (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Bomann tafel vaatwasser

Voor de kleinste vaatwasser ter wereld heb je geen wateraansluiting nodig. Hij werkt namelijk met een ingebouwde watertank van vijf liter. Hierdoor kun je hem ook meenemen naar de camping (Lidl’s idee, niet die van ons). Daarnaast kun je hem bijvoorbeeld op je (studenten) kamer zetten om daar kopjes en borden af te wassen voordat je ze weer in de gezamenlijke keuken dumpt.

Heb je dit apparaat van Lidl nodig? Nee. Niemand heeft een vaatwasser nodig waar zo weinig vaat in past. Een bord, of laten het er drie zijn, kun je namelijk echt wel met de hand afwassen. Dit kost een paar minuten van je tijd, bespaart je 280 euro en bespaart Bomann de materialen voor het maken van dit ‘nuttige’ apparaat. Niet overtuigd van dit betoog? Dan weet je waar je hem deze week kunt kopen.

tafelvaatwasser Lidl Bomann
Bomann tafelvaatwasser (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 279,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 18 voor je op een rij: van ijsmachine voor het maken van sorbets en roomijs tot een set Bluetooth oordopjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!