Action, Lidl en Aldi superaanbieding: chillen chillen chillen in het bubbelbad

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s opblaasbare whirlpool.

Zo kom je het huis niet meer uit

Aldi maakt het wat makkelijker om deze lente en zomer thuis te blijven. Het verkoopt namelijk een opblaasbaar bubbelbad voor in de tuin. Zo hoef je de deur dus niet meer uit. Tenminste, wel de achterdeur naar de tuin maar niet de voordeur naar de terrassen, het park en de winkels. Vergeet al die dingen waar je maanden lang naar hebt gesnakt en chill gewoon in je bubbelbad.

Aldi Pure Spa whirlpool
Intex Pure Spa whirlpool (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: opblaasbaar bubbelbad

Aldi’s opblaasbare bubbelbad heeft vier zitplaatsen. Dat is precies genoeg voor een bescheiden bijeenkomst met een paar vrienden, huisgenoten of je partner. Of je tijdens deze bijeenkomst Covid-regels overtreedt? Dat ligt natuurlijk aan welke regels op dat moment gelden. 1,5 meter afstand bewaren tijdens een relax-momentje in het bubbelbad is in ieder geval niet mogelijk; hij heeft namelijk een binnendiameter van 145 centimeter.

Om dit bubbelbad helemaal te vullen met water moet je 79,5 keer een emmer (met een inhoud van tien liter) vullen en in het bad kiepen. Dat is een hele opgave en enorm veel water, maar dit is het vast waard als je hierna urenlang kunt weken in de whirlpool.

Aldi jacuzzi whirlpool
Intex Pure Spa Whirlpool (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 379,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 19 voor je op een rij: van terrasheater met ingebouwde Bluetooth speaker en solar buitendouche tot Bluetooth oordopjes en een dongle.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: chillen chillen chillen in het bubbelbad
Sluiten