Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 16 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Solar gadget voor warme dagen

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s douche met warm water voor in de tuin.

Een spetterende gadget voor tijdens warme dagen

Aldi helpt je de lente en zomer door met een aantal fijne gadgets. Afgelopen dinsdag zagen we de opblaasbare whirlpool al voorbij komen en ook vandaag is het raak met een lekkere gadget voor in de tuin: een solardouche.

De douche ziet er misschien niet heel spetterend uit (hij heeft verdacht veel weg van een zwart gespoten PVC-buis), maar laat je niet misleiden door zijn minimalistische uiterlijk. Wanneer jij deze lente en zomer van je tuinstoel af glibbert van het zweet ben je maar al te blij met een koude (of warme) douche in de tuin.

solar tuindouche Aldi
Solar tuindouche (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: solardouche

Aldi’s solardouche is er een voor tijdens warme dagen maar ook voor wie het lekker vindt om in de frisse buitenlucht te douchen. In de frisse buitenlucht douchen hoeft niet eens, á la Wim Hof, onder een koude douche. Het water in de 18 liter tank warmt namelijk op via zonne-energie. Deze simpele douche heeft een mengkraan voor koud en warm water. Of je Wim Hof (en jezelf) trots maakt met een koude douche of je toch voor warm water gaat moet je zelf weten.

De douche neemt weinig ruimte in beslag. Het enige dat je wel echt nodig hebt voor het installeren en gebruiken van de douche is een tuinslang, aangezien hij werkt via een die wateraansluiting.

solar tuindouche Aldi
Solar tuindouche (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 19 voor je op een rij: van dongle en elektrische fiets tot aan een Philips mini-blender voor smoothies en Bluetooth oordopjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!