Action, Lidl en Aldi superaanbieding: TomTom Via 62 navigatiesysteem

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest bizarre, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die wat extra aandacht verdient. De Aldi doet het deze week goed met de TomTom Via 62.

Aldi: plan je volgende vakantie, begin met de juiste route

De maand januari is voor velen een ietwat mindere maand. De feestdagen en daarmee vrije dagen zijn voorbij, en de volgende feestdagen zijn nog lang niet in zicht. Januari is vaak een grauwe en koude maand. Een maand die je laat dromen over vakanties en waarin veel vakantieplannen worden gemaakt. De ultieme planner zal dan ook blij zijn dat de Aldi deze week een TomTom navigatiesysteem verkoopt om de voorpret mee te starten.

De TomTom Via 62 heeft een groot 6-inch touchscreen en is gemakkelijk met de houder aan je voorruit te bevestigen. Dit navigatiesysteem heeft veel functies en opties. Heel veel. Naast de nauwkeurige routeplanner kun je hem bijvoorbeeld ook gebruiken om handsfree mee te bellen. Dit is een vrij simpele functie, maar op de Via 62 kun je ook nauwkeurige verkeersinformatie ontvangen. Zo plan je een route om de verkeersdrukte heen.

TomTom Aldi
Tomtom Via 62 (Bron: Aldi)

TomTom Via 62 heeft levenslange kaart-updates

Als je nu al wilt beginnen met het plannen van je route naar Saalback Hinterglemm, of naar een meer zomers oord, dan kan dat gewoon. Met TomTom MyDrive kun je namelijk routes plannen en die vervolgens opslaan op je smartphone, pc of tablet. Zo stippel je nu alvast je route uit en hoef je dit straks niet nog een keer te doen.

Zoals gezegd geeft de TomTom veel functies die je het beste even kunt checken op de website van de Aldi. Maar een feature die we nog willen uitlichten is Lifetime Maps. Daarmee download je gratis kaartupdates met de laatste veranderingen in het wegennet gedurende de levensduur van je systeem. En zolang je je systeem niet het raam uitgooit en er overheen rijdt, is die levensduur over het algemeen lang.

TomTom Via 62 Aldi
TomTom Via 62 (Bron: Aldi)

Prijs: 129,00 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en toffe gadgets die je er in week 2 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: TomTom Via 62 navigatiesysteem
Sluiten