Action, Lidl en Aldi superaanbieding: de ultieme huishoudhulp

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met de Silvercrest robotstofzuiger.

Lidl helpt in het huishouden

Lidl verkoopt vrijwel iedere week handige apparaten voor het huishouden. Van elektrische bezem tot aan Bosch strijkijzer: je vindt het bij de Duitse supermarkt. Wie een dergelijk apparaat nodig heeft en geen goud geld wil betalen doet er goed aan om te checken wat Lidl verkoopt. Deze week is dat onder andere een robotstofzuiger. We willen deze parel niet aan je voorbij laten gaan. Ondanks dat we hem zelf al een aantal keer eerder in de schappen hebben gezien. Een robotstofzuiger is namelijk de ultieme huishoudhulp die niet houdt van kletsen, maar wel van poetsen.

Lidl’s robotstofzuiger kreeg op de Lidl-website 4.5 sterren, gebaseerd op 85 reviews. We hebben niet alle 85 reviews gelezen maar men is dus overwegend positief. Dat verbaast ons niet. Klagen over een robot die je vloeren poetst is namelijk haast een no-go.

silvercrest robotstofzuiger Lidl
Silvercrest robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

Bedien robotstofzuiger via app

Deze robotstofzuiger werkt 60 minuten achter elkaar. Daarin stofzuigt hij een zo groot mogelijk oppervlak. Je kunt uit een van de vijf modi kiezen die ieder hun eigen specialiteit hebben. Zo reinigt de ene modus de hoeken van je kamer en de plinten extra grondig, en reinigt een andere functie in spiraalvorm met maximale zuigkracht. Waar dit laatste goed voor is weten wij ook niet, maar wie weet vind je het antwoord tussen een van de 85 reviews.

Het apparaat wordt met een aantal extra onderdelen geleverd. Zo krijgt je het laadstation er bij (gelukkig wel), een adapter, een afstandsbediening, een aantal reserve-zijborstels, en meer. Je kunt de robotstofzuiger trouwens ook bedienen via een gratis app op je smartphone.

Lidl robotstofzuiger silvercrest
Silvercrest robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 179,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 20 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: de ultieme huishoudhulp
Sluiten