Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 21 mei 2021

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: zelfgebakken brood op de plank

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten in de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Lidl’s broodbakmachine.

Zelf brood bakken voor beginners

Zelf brood bakken kost wat tijd en toewijding. Zelf lekker brood bakken kost naast tijd en toewijding ook kennis en kunde. Wie dat laatste niet heeft, kan overwegen deze week een bezoek te brengen aan Lidl. Daar ligt namelijk een goedkope broodbakmachine in de schappen die zelf brood bakken een stuk makkelijker maakt.

Lidl’s broodbakmachine beschikt over alle kennis en kunde die jij niet hebt, en bespaart je daarnaast ook tijd. Hij doet namelijk het mixen, kneden, rijzen en het bakken voor je met een druk op de knop. Veel makkelijker dan dit wordt het niet, al kun je als je toch naar Lidl gaat ook gewoon een brood uit Lidl’s bak-afdeling scoren. Dat is makkelijker, maar waarschijnlijk niet lekkerder.

broodbakmachine Lidl
Broodbakmachine (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: broodbakmachine

Een broodbakmachine is geen recente innovatie in de wereld van keukenmachines; het apparaat bestaat al jaren. Het grootste voordeel van een machine als deze is dat hij je tijd bespaart ten opzichte van zelf handmatig brood bakken. Zo heeft Lidl’s broodbakmachine bijvoorbeeld 16 programma’s en drie bruiningsniveaus. De programma’s zijn volledig geautomatiseerd waardoor het enige dat jij hoeft te doen is de ingrediënten in de machine gooien.

Een nadeel van deze machine? Hij neemt veel ruimte in beslag in de keuken. Of hij nou op het aanrecht staat of in een keukenkastje; de broodbakmachine is een vrij lomp apparaat. Een ander nadeel van brood uit een broodbakmachine is de korst. Wie van krokante korsten houdt is waarschijnlijk geen fan van de ietwat dunne en zachtere korst van brood uit de machine. Daarnaast is het niet mogelijk om zuurdesembrood te maken in deze machine van Lidl. Al is hij wel geschikt voor het maken van wit en gemengd brood, volkorenbrood, zoet brood en biscuitgebak.

broodbakmachine Lidl
Broodbakmachine (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 20 voor je op een rij: van Bluetooth speaker voor in de douche en UV-serilizer voor je smartphone tot handige en goedkope keukenapparatuur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: zelfgebakken brood op de plank
Sluiten