Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor tijdens picnic en op de camping

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten in de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s elektrische koelbox.

Een ietwat optimistische gadget?

Aldi verkoopt in week 20 een top gadget voor tijdens een picnic in het park, voor een dagje op het strand of om mee te nemen tijdens het kamperen. Nu horen we je denken: ‘Het is helemaal geen weer voor een picnic, een stranddag of lekker voor de tent zitten met een koud drankje’. Dat klopt. Een elektrische koelbox kopen terwijl het vrijwel iedere dag regent en niet warmer is dan 15 graden is wat optimistisch.

Of is het opportunistisch? Want wie zichzelf nu al goed voorbereid hoeft tijdens die paar mooie warme dagen niet in de rij voor de kassa van Aldi te staan om iets triviaals als een elektrische koelbox af te rekenen.

Aldi elektrische koelbox
Elektrische koelbox (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: elektrische koelbox

Het voordeel van een elektrische koelbox ten opzichte van een koelbox met koelelementen is dat hij de inhoud koud houdt zo lang dat nodig is. Tenminste, zolang hij is aangesloten op het stopcontact of de 12V-aansluiting in je auto. Daarnaast heb je met een koelbox als deze ook geen last van condenserende of lekkende koelelementen die de inhoud van de koelbox nat maken.

Naast de koelfunctie heeft deze box van Aldi overigens ook een warmtefunctie. Mocht je toch al zin hebben om naar het strand te gaan of om de tent op te zetten dan kun je er dus ook een fles warme chocolademelk in bewaren.

elektrische koelbox Aldi
Elektrische koelbox (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 20 voor je op een rij: van super goedkope e-bike en keukenapparatuur tot een Bluetooth speaker speciaal voor wie graag zingt onder de douche.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor tijdens picnic en op de camping
Sluiten