Action, Lidl en Aldi superaanbieding: kamperen in iconisch Volkswagen T2 busje

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de in (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat het iconische Volkswagen busje, alleen dan niet als busje maar als tent.

Action’s deal: iconisch Volkswagen busje als tent

De zomer staat voor de deur en het festivalseizoen komt er ook weer aan. Of we in 2021 wel massaal festivals bezoeken lijkt onwaarschijnlijk, maar Action is optimistisch. Het verkoopt namelijk een tent in de vorm en met de opdruk van het iconische Volkswagen T2 busje.

De 3-persoons tent is wat Action betreft gegarandeerd een hit op ieder festivalterrein of camping. Wat ons betreft is hij dat pas wanneer je er na een regenachtige nacht wakker in wordt met een droge slaapzak en kussen. Looks zijn namelijk niet alles in de wondere wereld van het kamperen.

tent Action
VW-bus tent (Afbeelding: Action)

Overnachten in een Volkswagen T1 of T2 voor een prikkie

Oké, een tent is geen gadget, maar je begrijpt vast waarom we je deze Volkswagen T2 tent niet wilden onthouden. Ben je al jarenlang fan van deze iconische retro busjes uit de jaren ’60? Dan is dit je kans om er in een te slapen zonder een fortuin uit te geven. De busjes, die vaak zijn omgebouwd tot toffe camper, zijn anno 2021 namelijk enorm zeldzaam.

En zelfs als je er wel een vindt, mag je diep in de portemonnee tasten voor een iconische Volkswagen T1 of T2. Op Marktplaats staat op dit moment bijvoorbeeld slechts een enkeling aangeboden voor een minimale prijs van 69.000 euro. Dan wordt een weekendje kamperen opeens wel heel erg duur. Action houdt het goedkoop met dit hilarische alternatief; een busje als tent.

Action Volkswagen T1
Volkswagen T1 als tent (Afbeelding: Action)

Prijs: 69,95 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 20 voor je op een rij: van een pastamachine tot een set Bluetooth oordopjes voor de sportieveling.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: kamperen in iconisch Volkswagen T2 busje
Sluiten