Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Dyson luchtreiniger Pure Cool Me

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze luchtreiniger van Dyson.

De luchtreiniger wint terrein in onze huishoudens

Het belang van schone lucht om je heen is in de laatste maanden pijnlijk duidelijk geworden. Een luchtreiniger leek eerder misschien een wat overbodig apparaat, maar heeft niet onverwacht wat aan populariteit gewonnen. Bij Lidl vind je deze week een luchtreiniger met een goede reputatie: de Dyson Pure Cool Me. Laat je niet afschrikken door de arrogante naam: Dyson is een bekend merk dat zijn strepen lang en breed heeft verdiend als het aankomt op dit soort luchtsystemen.

Dyson Luchtreiniger Pure Cool Me Lidl
Dyson Luchtreiniger Pure Cool Me (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Dyson Pure Cool Me luchtreiniger

Dyson’s luchtreiniger reguleert de luchtstroom en reinigt de lucht in de kamer waarin hij staat. Het kleine apparaat heeft een HEPA-filter en een koolstoffilter om de lucht nog schoner te maken. Deze filters helpen mede om de lucht vrij te maken van pollen, bacteriën en stof. Iets wat goed uitkomt voor wie allergisch is voor huisstofmijt en hooikoorts heeft. De luchtreiniger is geen remedie is tegen je allergieën, maar kunnen zeker helpen bij het vechten tegen een snotterende neus en dikke tranende ogen.

Deze luchtreiniger heeft tien verschillende snelheden die je middels de bijgeleverde afstandsbediening kunt instellen. Het LCD-display geeft weer welke snelheid hij heeft en wanneer de filter vervangen moet worden. Heb je geen zin dat dit apparaat ook s’nachts aan het werk blijft? Stel dan de sleeptimer of nachtmodus in.

Dyson Luchtreiniger Pure Cool Me Lidl
Dyson Luchtreiniger Pure Cool Me (Afbeelding: Lidl)

299,00 euro
Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 20 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Dyson luchtreiniger Pure Cool Me
Sluiten