Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor een relaxte afsluiting van de week

Aldi, Lidl en Action hebben iedere week nieuwe gadgets en apparaten in hun (online) schappen liggen. Soms zijn ze een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt bijna altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi sluit deze week lekker af met een massageapparaat.

Relax, het is weekend

Heb je de hele week braaf gewerkt, al je mailtjes op tijd beantwoord, (online) vergaderingen bijgewoond met gewassen en gestreken kleding aan en wat onnodige overuren gemaakt? Goed gedaan. Jij verdient weekend! Nee, jij verdient een ontspannen weekend, zodat je maandagmorgen weer vol nieuwe energie en motivatie kan beginnen aan nog zo’n productieve en efficiënte week.

Aldi helpt je dit weekend ontspannen met een opvallend massageapparaat dat hopelijk fijner aanvoelt dan hij eruit ziet.

multimassage apparaat Aldi
Multimassage-apparaat (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: opvallend massageapparaat

Trakteer jezelf dit weekend (en alle weekenden die nog gaan komen) op een massage. Ieder weekend naar een masseur gaan is een dure hobby dus ga in plaats daarvan een keer naar Aldi en scoor daar dit massageapparaat.

Aldi’s massageapparaat geeft een infrarood warmte massage. Dit ontspant de spieren in de nek, op de rug en benen maar heeft ook een andere functie. Zo is een dergelijke massage ook doeltreffend tegen een slappe huid, cellulitis en bevordert hij de doorbloeding. Twee, nee, vier vliegen in één klap dus. Tenminste, als dit massageapparaat daadwerkelijk zo’n magische toverstaf is als Aldi ons doet geloven.

Hoe dit massageapparaat precies werkt, weten we niet, maar we bespeuren weinig knoppen op het apparaat. Waarschijnlijk is het dus een vrij simpele operatie: relaxen met één druk op de knop. Aldi levert dit massageapparaat met vier verschillende opzetstukken.

multimassage apparaat Aldi
Multimassage-apparaat (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 14,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 21 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth soundbar, gadgets voor je smarthome en meer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor een relaxte afsluiting van de week
Sluiten