Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 31 mei 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope 4K Smart TV

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze spotgoedkope Toshiba 4K Smart TV.

Doei iPad en laptop: stream Netflix op echt groot en helder beeldscherm

Een tv aanschaffen lijkt tegenwoordig haast overbodig. Als je al een tablet en/of een laptop in huis hebt kun je daar ook prima series en films op streamen. Toch is het soms lekker om deze series en films op een fatsoenlijk scherm te bekijken. Zo’n scherm heeft Lidl deze week in de schappen liggen. Lidl verkoopt namelijk een Toshiba 4K UHD Smart TV met een 49 inch beeldscherm. Dankzij de slimme functies van de tv maak je zo verbinding met Netflix en andere streaming-diensten. En als je dan toch een echte tv in huis hebt kun je ook direct ongegeneerd Heel Holland Bakt en Boer Zoekt Vrouw kijken. Gewoon, omdat het kan.

Toshiba 4K Smart TV Lidl
Toshiba 4K Smart TV (Afbeelding: Lidl)

Lidl deal: Toshiba 4K Smart TV

De Smart TV van Toshiba heeft toegang tot verschillende apps. YouTube en Netflix zijn er bijvoorbeeld al op geïnstalleerd. Maar je kunt er zelf nog meer apps op installeren. Denk bijvoorbeeld aan een yoga- of fitness app, of een haardvuur of vissenkom voor wat extra sfeer in huis. Die beelden bekijk je uiteraard in haarscherpe 4K-kwaliteit.

De grote 4K televisie heeft een schermdiagonaal van 123 centimeter (49 inch). Met een stroomverbruik van ongeveer 100 kWh per jaar is dit een zeer energiezuinige televisie. De tv heeft verder onder andere twee USB-poorten, 4 HDMI-uitgangen en wordt geleverd met een afstandsbediening inclusief batterijen. Zo kun je de slimme 4K-tv hem direct aansluiten en gebruiken.

Lidl Toshiba 4K Smart TV
Toshiba 4K Smart TV (Afbeelding: Lidl)

Wat misschien het meest opvalt aan deze tv is de prijs.: 349,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 22 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope 4K Smart TV
Sluiten