Action, Lidl en Aldi superaanbieding: briljante schaakcomputer

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met een schaakcomputer die je niet zomaar laat winnen.

Wordt een ware schaakkoning dankzij deze schaakcomputer

Het is een prachtige lente met uitzonderlijk veel zonuren. Anno 2020 betekent dit echt niet dat we met zijn allen het park in moeten gaan, naar het strand rennen en een straatfeest geven. Dit gebeurt op sommige plekken wel, maar het is nog altijd verstandig om gepaste afstand te houden. Heb jij ook moeite met social distancing tijdens deze prachtige dagen? Zoek dan een nieuwe hobby. Wie zowel bij Jenga als bij Monopolie zijn top heeft bereikt kan met Lidl’s schaakcomputer zijn schaak-skills wat aanscherpen.

Millenium schaakcomputer Lidl
Schaakcomputer Chess Genius (Afbeelding: Lidl)

Schaakcomputer voor beginners en gevorderde schakers

Een schaakcomputer helpt je om je schaak-skills naar een hoger niveau te tillen. De computer heeft namelijk een vaardigheidsniveau van meer dan 2000 ELO (dit is volgens internationale toernooistandaarden). Daar kun je dus nog een puntje aan zuigen.

Je hoeft om deze computer te gebruiken geen pro te zijn. Ook beginners kunnen plezier beleven van dit schaakbord. De schaakcomputer heeft verschillende niveau’s en instellingen zodat hij voor iedereen geschikt is. Op die manier kun je, ook als je steeds beter wordt, gebruik blijven maken van het schaakbord.

Lidl’s schaakcomputer werkt op batterijen en wordt geleverd met 3 AA-batterijen. Daardoor kun je direct beginnen met spelen (of oefenen). Daarnaast is de schaakcomputer magnetisch. Dankzij de druksensor analyseert hij de bewegingen op het bord. Je voortgang en de analyse van het spel zijn op het verlichte display te zien.

schaakcomputer Lidl
Schaakcomputer Chess Genius (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 17 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: briljante schaakcomputer
Sluiten