Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth gadget voor de tv

Aldi, Lidl en Action verkopen iedere week nieuwe gadgets en apparaten voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze ietwat vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn bijna altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week valt Aldi op met een goedkope Bluetooth soundbar.

Soundbar maakt filmavond compleet

Anno 2021 is er zo veel content beschikbaar om te streamen dat je er complete dagen mee kunt vullen. Wie iedere avond een aflevering van een serie of film op Netflix, HBO of een andere streaming service kijkt erkent ongetwijfeld het belang van een goede set-up.

Zo’n set-up begint bij een comfortabele bank, gedimd licht en een drankje naar keuze en eindigt bij een helder beeldscherm en minstens net zo helder geluid. Uit de gemiddelde tv, laptop of tablet komt alleen zeker geen helder geluid dat je kijkervaring compleet maakt. Een goede soundbar voor onder de tv is de oplossing. Deze week kun je bij Aldi terecht voor een Bluetooth soundbar.

soundbar Aldi
Bluetooth soundbar (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Bluetooth soundbar voor vijftig euro

Voor een beetje soundbar tel je al snel een paar honderd euro neer. Daar krijg je kraakhelder geluid voor terug. Wie zijn portemonnee niet wil plunderen voor dit gadget kan bij Aldi terecht voor een Bluetooth soundbar voor maar vijftig euro.

Is een merkloze soundbar van vijftig euro net zo goed als een Bose soundbar van driehonderd euro? Daar durven we vrijwel zeker ‘nee’ op te antwoorden. Al is dat niet eerlijk; we hebben dit gadget niet uitgetest. Toch mag je voor deze kleine prijs niet de kwaliteit van een high-end gadget verwachten. Dat wil niet zeggen dat het geen goede deal is.

Integendeel: het geluid uit Aldi’s Bluetooth soundbar met twee 20 Watt RMS speakers klinkt waarschijnlijk alsnog beter dan het geluid uit de ingebouwde speakers van je tv.

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 22 voor je op een rij, waaronder smarthome gadgets, een QI-oplader en wekker-in-één en meer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth gadget voor de tv
Sluiten