Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 4 jun 2021

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: zonne-energie gadget voor smartphone

Action, Lidl en Aldi stunten iedere week opnieuw met gadgets en apparaten voor in de keuken, je smartphone, tijdens het sporten en meer. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl zet je smartphone, tablet en andere apparaten in week 22 in het zonnetje met dit gadget die werkt op zonne-energie.

Een gadget voor in de buitenlucht

Het is bijna zomer en de lente is eindelijk aangebroken. Beter te laat dan nooit, toch? De terrassen zijn weer geopend en de eerste barbecues zijn ongetwijfeld afgelopen weekend al aangestoken. Dit betekent ook dat het kampeerseizoen van start is gegaan. Voor kampeer- en buitensport liefhebbers heeft Lidl in week 22 een aantal scherpe deals. Een daarvan is deze opvouwbare zonnelader die smartphones, tablets en andere apparaten oplaadt met behulp van wat zonnestralen.

zonne-energie oplader Lidl
Zonne-energie oplader (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: opvouwbare zonnelader

Dit kleine gadget is een oplader voor smartphones, tablets en andere apparaten die je overal kunt gebruiken. Tenminste, overal waar de zon schijnt. Het gadget heeft namelijk drie zogenaamde monokristallijne zonnepanelen met een capaciteit van 15 Watt die maximaal 2A stroomsterkte leveren op een wolkeloze zomerdag. De opvouwbare zonnelader is opvouwbaar tot een A4-grootte en is vrij plat waardoor je hem makkelijk in een rugtas of andere bagage schuift.

Nu horen we je denken: ‘Een wolkeloze zomerdag? Die zijn zeldzaam in Nederland’. Dat klopt, ouwe pessimist. Is dit gadget een beetje te optimistisch voor je? Boek dan een plek op de camping met elektriciteit of blijf lekker thuis omdat je te bang bent voor een smartphone met lege batterij.

zonne-energie oplader Lidl
Zonne-energie oplader (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 22 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth soundbar voor onder je tv, een sportmassage apparaat en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: zonne-energie gadget voor smartphone
Sluiten