Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 26 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: terrasverwarmer voor 100 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi verkoopt deze week een terrasverwarmer waarmee je ook de koude zomeravonden doorkomt.

Nog langere en warmere zomeravonden met een heater in je tuin

We hopen natuurlijk allemaal op een lekkere zomer met lange warme avonden. Wie sceptisch is dat dit ook echt gaat gebeuren kan zichzelf alvast voorbereiden door naar Aldi te gaan. Daar vind je namelijk een terrasverwarmer voor in eigen tuin die je door de koude zomeravonden helpt. Al zou een jas hiervoor ook al voldoende zijn. Mocht de zomer toch warmer blijken dan veracht dan heb je in ieder geval van de heater genoten tijdens frisse lente-avonden en heb je wat om naar uit te kijken in de herfst.

Met een heater in je tuin blijf je langer buiten zitten. Pak er een glas rode wijn of een kop thee bij, gooi een dekentje om (al zou dit eigenlijk niet nodig moeten zijn met een heater die hitte op je straalt), en maak de avond zo lang als je wilt.

Aldi terrasverwarmer
Terrasverwarmer (Afbeelding: Aldi

Terrasverwarmer van Aldi is strak en simpel

Aldi’s terrasverwarmer is een simpel apparaat. Hij heeft een strak langwerpig ontwerp en is zowel aan de wand als aan het plafond te bevestigen. Dankzij dit ontwerp is hij geen doorn in het oog op je eigen terras.

Deze terrasverwarmer is verder spatwaterdicht en is daardoor wel bestand tegen een regenbui. Al is het altijd het beste voor het apparaat om hem een beetje beschut op te hangen. Aldi’s terrasverwarmer is een simpel apparaat met geen extra functies: het heatpanel verwarmt en verlicht niet. Met een capaciteit van tien personen kun je zeker met het hele gezin onder een onzichtbare warme deken zitten.

Prijs: 99,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 22 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!