Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 13 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische mountainbike voor 1000 euro

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een elektrische mountainbike van Lidl.

Fietsje kopen?

Voor een beetje elektrische fiets betaal je al snel meer dan 1500 euro. Een e-bike van 2000 euro is nog steeds een hele goedkope fiets. Zoek je een elektrische mountainbike? Dan lopen de kosten makkelijk op tot in de duizenden. Maar niet als het aan Lidl ligt.

De Duitse supermarktketen verkoopt in week 23 namelijk drie elektrische fietsen, allemaal onder de 1500 euro. Een van die e-bikes is een e-MTB die voor slechts 999 over de toonbank gaat. Een koopje. Maar is goedkoop in dit geval ook duurkoop?

e-mtb Lidl
Elektrische mountainbike (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: elektrische mountainbike

Lidl’s elektrische mountainbike heeft een 250 Watt Blaupunkt achterwielmotor, een 36V accu en een actieradius tot honderd kilometer. De achterwielmotor heeft 40Nm: dat is niet heel krachtig maar hij neemt zeker wat van het zware werk van je over. Daarnaast heeft de e-MTB acht Shimano versnellingen en hydraulische schijfremmen van Shimano. Deze laatste zijn goede onderdelen voor een e-bike van deze prijs.

Deze elektrische fiets is waarschijnlijk niet de beste keuze voor de geoefende mountainbiker. Het low-budget model heeft meer te bieden voor de beginnend mountainbiker die het leuk vindt eens in de zoveel tijd van de gebaande paden te gaan, maar geen goud wil uitgeven aan een e-MTB.

elektrische mountainbike Lidl
Elektrische mountainbike (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 999,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 23 voor je op een rij, waaronder de andere e-bike van Lidl, een set Bluetooth oordopjes, een wekker met QI-oplader en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!