Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 13 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkoop en onmisbaar apparaat

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s koffiezetapparaat.

Koffie onmisbaar? Dan koffiezetapparaat in huis ook

Koffie drinken is voor velen van ons een onmisbaar onderdeel van de dag. De een functioneert niet zonder koffie en de ander functioneert juist niet met een kop koffie op, maar kan het toch niet laten er een (of twee, of drie) te drinken. Wie niet zonder koffie kan, kan ook niet zonder goed koffiezetapparaat in eigen keuken. Iedere dag een koffietje-to-go halen is leuk, maar wordt al snel een aardige kostenpost. Bespaar geld en haal een goedkoop koffiezetapparaat in huis, zoals deze van Aldi.

Aldi koffiezetapparaat
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Koffiezetapparaat

Het koffiezetapparaat dat je in week 23 bij Aldi scoort is een ‘klassiek’ apparaat voor filterkoffie, alleen dan met een modern randje. Een fijne extra functie, die het oude koffiezetapparaat van je oma waarschijnlijk niet heeft, is een timer. Zet de timer ‘s avonds voordat je gaat slapen zodat er ‘s ochtends een verse kan koffie voor je klaar staat. Of ja, vers… De gemalen bonen hebben tegen die tijd wel acht uur niet-vacuüm in de filter liggen wachten. Als je dat geen probleem bent en niet zo’n pietluttige fijnproever bent is dit een fijne extra functie.

Verder heeft dit simpele apparaat voor filterkoffie een inhoud van 1,5 liter. Dat helpt je de zondag (en de rest van de weekdagen) vast door.

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 23 voor je op een rij, waaronder goedkope Bluetooth oordopjes, een e-bike, ijsmachine en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!