Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 16 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: solar gadget helpt je de zomer door

Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks verschillende apparaten en gadgets in hun (online) schappen liggen. Soms zijn ze een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 24 week is dat Aldi’s solar douche.

In weer en wind buiten douchen?

Nederlanders kunnen oneindig praten (en klagen) over het weer. De ene dag is het te koud en de ander te warm, de ene dag is er te veel wind en de ander heeft het al te lang niet meer geregend. Weer of geen weer: Aldi verkoopt deze week een solar gadget die je de zomer door helpt. Tijdens warme dagen koelt het gadget je af en tijdens koude dagen gebruik je hem om aan je uithoudingsvermogen te werken en voor een goede bloedsomloop. We hebben het over een solar buitendouche.

solar tuindouche Aldi
Solar tuindouche (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: solar buitendouche

Een buitendouche is een simpel apparaat. De douche heeft geen Bluetooth, wifi-verbinding, ingebouwde speakers of andere high-tech functies. Hij heeft simpelweg een mengkraan voor warm en koud water en een wateraansluiting voor de tuinslang. Het enige dat je nodig hebt voor een warme douche in de tuin is dus een tuinslang en een beetje zon. Het water warmt namelijk op middels zonne-energie. Al is tijdens hete dagen een koude douche een stuk lekkerder.

Het water dat uit deze douche komt wordt opgeslagen de PVC-tank met een inhoud van 18 liter. Het is geen ingewikkeld ingenieus ontwerp. Wie een beetje handig is kan een buitendouche als deze van Aldi ook maken met losse onderdelen van de bouwmarkt. Heb je daar geen tijd voor, geen zin in, of gebruik je dat als smoesjes omdat je eigenlijk niet handig genoeg bent? Dan weet je waar je deze week terecht kan voor deze solar buitendouche.

solar tuindouche Aldi
Solar tuindouche (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 24 voor je op een rij, waaronder een automatische pastamachine, elektrische step en verschillende smartwatches.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!