Action, Lidl en Aldi superaanbieding: basic elektrische fiets

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met de Prophete e-bike in de aanbieding.

Lidl’s elektrische fiets tegen scherpe prijs

Wie geregeld de deals van Lidl bekijkt zal deze elektrische fiets bekend voorkomen. Een aantal weken geleden verkocht de Duitse supermarktketen deze e-bike namelijk ook. Je scoort hem nu alleen voor een nóg scherpere prijs. Heb je hem destijds niet gekocht en heb je daar nu een beetje spijt van? Dan wordt je geduld beloond met deze aanbieding.

Prophete e-bike elektrische fiets Lidl
Prophete e-bike 28” (Afbeelding: Lidl)

Basic e-bike met voorwielmotor voor je dagelijkse ritjes

De Prophete e-bike is een simpele elektrische fiets met voorwielmotor. Daarmee is hij geschikt voor alledaagse ritjes op je fiets naar familie, de supermarkt en je werk. Een voorwielmotor is echter niet ideaal wie heuvels en bergen wil beklimmen, maar gelukkig hebben we die in Nederland ook niet echt (zonder daarmee het zuiden van Nederland te beledigen).

Dankzij de Borstelloze Blaupunkt voorwielmotor (36V/250W) en de 10,4 Ah, 36V accu heeft de fiets een actieradius van ongeveer 100 kilometer. De e-bike geeft je een lekker duwtje in de rug. Daarnaast heeft hij 7 Shimano Nexus versnellingen die het fietsgemak nog verder vergroten.

Deze elektrische fiets laat zich bedienen via het LED-display dat op het stuur is bevestigd. Zowel het LED-display, de motor, als de accu zitten zichtbaar op de fiets en zijn dus niet naadloos verwerkt in het design. Maar je mag ook haast niet anders verwachten voor maar 800 euro; een scherpe prijs. Wat je daarvoor terug krijgt? Een basic e-bike die fietsen naast makkelijker misschien ook leuker voor je maakt.

elektrische fiets 28'' e-bike Lidl
Prophete e-bike 28” (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 799,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 24 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: basic elektrische fiets
Sluiten