Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 27 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Kruidvat superaanbieding: goedkope Toshiba 4K tv

Action, Lidl, Kruidvat en Aldi hebben wekelijks verschillende apparaten en gadgets in hun (online) schappen liggen. Soms zijn ze een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 24 week is dat Kruidvat’s Toshiba 4K UHD LED-tv.

Volg het EK op een nieuw beeldscherm

Nu het EK in volle gang is, kun je als voetballiefhebber eigenlijk niet zonder fatsoenlijke tv. Wedstrijden volgen op je laptop, tablet of nog erger, je smartphone, kijkt namelijk niet echt lekker. Daarnaast is een wedstrijd kijken met vrienden bij jou thuis geen optie als je met z’n allen naar een 13- of 15-inch laptop scherm moet staren.

De oplossing? Nodig jezelf uit bij je vrienden of familie om de wedstrijd op een fatsoenlijk scherm te volgen, of schaf er zelf een aan. Beter laat dan nooit. In dit laatste geval kun je deze week zowel bij Lidl als Action terecht voor een Ultra HD Smart TV. Kruidvat verkoopt een 43” Ultra HD Smart TV van Toshiba voor minder dan 350 euro.

Toshiba 4K tv Kruidvat
Toshiba 4K tv (Afbeelding: Kruidvat)

Kruidvat’s deal: Toshiba 43-inch 4K tv

De smart-tv die Kruidvat deze week verkoopt is een heel degelijk exemplaar. Zo bedien je hem via spraakbesturing als je Amazon’s Alexa of de Google Assistant hebt. Heb je die niet? Dan kun je ook gewoon de afstandsbediening gebruiken zodat je niet naar je nieuwe 4K HDR Ultra HD-tv van Toshiba hoeft te schreeuwen. Al doe je dat waarschijnlijk toch al als je voetbal kijkt.

Prijs: 349,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 25 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth speaker, slimme videodeurbel, XXL heteluchtfriteuse en opblaasbare jacuzzi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Kruidvat superaanbieding: goedkope Toshiba 4K tv
Sluiten