Action, Lidl en Aldi superaanbieding: functionele elektrische koeltas

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi doet het deze week lekker met een elektrische koeltas.

Een warme dag vraagt om koude drankjes

Wie een dagje naar het strand of een middag in het park goed plant, neemt een voorraad eten en drinken mee. Om ervoor te zorgen dat je drankjes koud blijven tijdens een warme zomerdag kun je de flessen in lagen aluminiumfolie wikkelen. Dat is een huis, tuin en keuken-oplossing die over het algemeen aardig werkt. Een koelbox of koeltas bespaart je echter wat aluminiumfolie. Al betekent dat uiteraard wel dat je dan een koeltas moet aanschaffen. Bij Aldi koop je deze week een elektrische koeltas die je drankjes en eten in ieder geval net zo goed, al dan niet beter, koud houdt.

Elektrische koeltas Aldi
Elektrische koeltas (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s functionele elektrische koeltas

De elektrische koeltas van Aldi houdt je eten en drinken koel. Je hoeft geen ruimte in de tas te verspillen aan koelelementen. Er zit namelijk al een elektrische koelelement in deze tas ingebouwd. Dat betekent dat je meer ruimte hebt voor al het lekkers dat je mee wilt nemen.

Sluit de tas aan op de sigarettenaansteker in je auto om hem op te laden. Dat kan met de bijgeleverde 12V-DC-stekker. Precies, je moet wel een auto hebben om deze koeltas op te laden. Dat maakt het niet voor iedereen een handig ding. Ga je wel met de auto op stap? Dan kan de koeltas vast bij de bijrijder op schoot terwijl hij zich oplaadt.

Het handige aan deze koeltas is dat hij inklapbaar is tot een compacte grootte. Dit in tegenstelling tot de meeste koelboxen die altijd veel ruimte innemen, ook wanneer je ze niet gebruikt.

elektrische koeltas Aldi
Elektrische koeltas (Afbeelding: Aldi)

59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 25 kunt vinden.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: functionele elektrische koeltas
Sluiten