Action, Lidl en Aldi superaanbieding: massagestoel voor de luxepoes

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met een luxe massagestoel.

Lidl’s grote massagestoel voor het betere klop- en kneedwerk

Een professionele massage krijgen is pure luxe. Dat maakt het een goed cadeau voor jezelf na een zware, drukke of saaie werkdag. Een goede massage is alleen niet goedkoop. En als je regelmatig een massage neemt dan lopen de kosten dus flink op. Tenminste, als het je lukt om een vrij moment in je druk drukker drukst-schema te vinden natuurlijk. Dat maakt een massage aan huis een goed alternatief. Lidl biedt deze week een massage aan huis aan. Of tenminste, een luxe massagestoel waar je op ieder moment van de dag in kunt ploffen.

Lidl massagestoel
Luxe massagestoel (Afbeelding: Lidl)

Complete lichaamsmassage vanuit de luie stoel

Het uiterlijk van Lidl’s massagestoel is misschien niet helemaal je smaak, maar oordeel de stoel liever op zijn innerlijk. De massagestoel heeft namelijk vijf automatische programma’s met verschillende kneed- en klopmassages. Dat klinkt goed, toch? Daarnaast heeft de stoel ook massages die zich specifiek focussen op de bekken en billen.

Wie wat extra ontspanning kan gebruiken op specifieke plekken kan daarvoor ook een handmatige massage instellen. Die massage richt zich precies op de plekken waar jij de meeste spanning ervaart. Heb je na al dit rollen en kneden nog steeds een gespannen gevoel? Schakel dan de luchtdrukmassage in om je bloedsomloop te stimuleren. Als dit geen revitaliserend gevoel geeft weten wij het ook niet meer.

Oké, deze massagestoel is bepaald geen goedkope en subtiele gadget. Je moet er aardig diep voor in de buidel tasten en ook aardig wat vrije ruimte in je huis hebben (of maken). Is de zalmkleurige massagestoel dat volgens jou wel waard? Gooi de massagestoel dan in het digitale winkelmandje en laat hem zo aan huis bezorgen.

massagestoel Lidl
Massagestoel (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 999,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check de beste gadgets die je er in week 25 kunt kopen dan hier.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: massagestoel voor de luxepoes
Sluiten