Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 2 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: apparaat voor de harde werker

Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks verschillende apparaten en gadgets in hun (online) schappen liggen. Soms zijn ze een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 26 doet Lidl het lekker met een 1-kops koffiezetapparaat voor de harde werkers onder ons.

Kijk wat wij vonden tussen al het accu-gereedschap

Tussen Lidl’s gereedschap kwamen we deze week een opmerkelijk accu-apparaat tegen: een accu-koffiezetapparaat die met dezelfde 20V accu werkt als de rest van Lidl’s gereedschap. Handig, toch?

Het is een koffiezetapparaat voor de serieus harde werker. Wie serieus hard werkt heeft namelijk ook soms serieus pauze nodig en een sterke bak koffie. Al heeft de serieus harde werker natuurlijk geen tijd om even naar de keuken te lopen om daar een kop koffie te zetten, laat staan naar een koffietent op de hoek. De oplossing is Lidl’s accu-koffiezetapparaat dat op iedere werkplaats past. Al is een thermoskan met koffie naar de werkplaats meenemen ook geen verkeerd idee.

accu-koffiezetapparaat Lidl
Accu-koffiezetapparaat (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: robuust koffiezetapparaat

Dit koffiezetapparaat zet koffie zonder dat je daarvoor een stopcontact nodig hebt. Dat maakt hem perfect op de bouwplaats, maar je kunt hem ook meenemen de trein in, gezien het handige handvat. Al weten we niet of de rest van de passagiers blij zijn met jouw lawaai en koffielucht in de coupé.

Lidl’s apparaat is geschikt voor zowel gemalen koffie als koffiebars. Verder moet je natuurlijk zelf voor het water zorgen. En o ja, voor de 10V-accu. Die wordt er namelijk niet bijgeleverd, maar kun je in week 26 uiteraard ook bij Lidl kopen. Wat wel bij dit apparaat is inbegrepen? De passende koffiebeker van RVS, een lepel en een passende deksel die beschermt tegen stof

accu-koffiezetapparaat Lidl
Accu-koffiezetapparaat (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 44,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 26 voor je op een rij, waaronder een hondenzwembad, een solar LED-schaduwdoek, een smartwatch en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: apparaat voor de harde werker
Sluiten