Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 29 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Solar gadget tegen zon en voor sfeer

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. De een is ietwat vreemd en de ander is multifunctioneel en handig. Vreemd of handig: ze gaan vrijwel altijd voor een prikkie over de (digitale) toonbank. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi doet het deze week goed met deze LED-solardoek voor in de tuin of op het balkon.

Multifunctioneel, zoals we van Aldi gewend zijn

Een schaduwdoek met LEDs: een beetje verwarrend? Hij blokkeert namelijk licht en schijnt licht. Wat wil je nou? Licht of geen licht? Ah, je wilt niet verbranden in de zon. We snappen het. In dat geval is deze afscherming zeker een goed idee. Deze schaduwdoek heeft namelijk UV-bestendige zonwering voor overdag.

Aldi’s schaduwdoek met LEDs beschermt overigens niet alleen tegen de brandende zon, maar ook tegen glurende buren.

LED-schaduwdoek Aldi
LED-schaduwdoek (Afbeelding: Aldi)

Schitterende schaduwdoek, letterlijk

Overdag beschermt deze schaduwdoek tegen de zon. Om er ook na zonsondergang van te kunnen genieten heeft de doek een extra functie: hij heeft ingebouwde LEDs, waarvan er 88 permanent branden en 22 fonkelen als een soort sterrenhemel. Als je een beetje met je ogen knijpt is het vast net echt. Niet? Misschien moet je dan nog een biertje of een glas wijn extra drinken om het effect echt te kunnen waarderen.

Aldi’s LED-schaduwdoek werkt via een klein zonnepaneel of een adapter. Is er te weinig zon om het doek op te laden? Dan heb je het doek dus eigenlijk ook niet nodig om zon te blokkeren. Al kun je er dan dus wel nog steeds onder zitten tijdens een lange en hopelijk warme zomeravond.

24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de meest opvallende gadgets die je er in week 26 kunt scoren, waaronder een zwembad voor honden, een accu-koffiezetapparaat voor klussers, een espressomachine voor fijnproevers en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!