Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 26 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: functioneel hondenzwembad

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met een zwembad voor je trouwe viervoeter.

Lidl houdt net zo veel van honden als jij

Dat hondeneigenaren ver gaan voor hun trouwe viervoeters hoeven we je niet uit te leggen. Misschien ben je zelf wel een trots baasje van een hond. Als dat zo is, dan heeft Lidl deze week een top gadget voor je in de aanbieding: een zwembad voor je hond. Dat scheelt je een ritje naar de bossen of het strand, en ook een paar opblaasbare zwembadjes die je hond anders keer op keer kapot maakt.

hondenzwembad Lidl
Hondenzwembad (Afbeelding: Lidl)

Hondenzwembad ook prima voor kinderen

Lidl’s hondenzwembad was in no-time uitverkocht op de webshop van de Duitse supermarktketen. Hij leek haast sneller uitverkocht dan de opblaasbare jacuzzi die we er een aantal weken geleden zagen. Daar kunnen we voorzichtig uit afleiden dat Nederland ook tijdens de hete zomerdagen aan verkoeling voor zijn hond denkt. Goed zo! Het hondenzwembad mag dan misschien zijn uitverkocht online, maar met een beetje geluk kun je hem gewoon nog bij de Lidl op de hoek van je straat scoren.

Dit hondenzwembad is snel opgebouwd zonder hem op te pompen. Dankzij de antislipvloer en stabiele wandconstructie kan je hond er veilig in spelen. Lidl’s hondenzwembad lijkt ons eigenlijk net zo geschikt voor kleine kinderen, gezien deze twee functies. De diameter van het badje is 120 centimeter. Daardoor kunnen kleine hondjes er wel rondjes in zwemmen, maar kan je grote Sint Bernard er zijn kont niet in keren.

Een groot voordeel van dit zwembad is opvouwbaar waardoor je hem snel en gemakkelijk opzet en ook weer opbergt. Als Lidl nu met zo’n zwembad voor mensen komt dan zijn wij de eerste die een bestelling plaatsen.

Lidl hondenzwembad
Lidl’s hondenzwembad opgevouwen (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 26 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: functioneel hondenzwembad
Sluiten