Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 28 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: reiswekker die vakantiekriebels opwekt

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi doet het deze week lekker met deze radiografische reiswekker.

Aldi’s ekker ter vervanging van de je smartphone’s wekker

Het zijn niet altijd de meest high-tech gadgets die onze aandacht trekken. Soms zijn het simpele gadgets voor alledaags gebruik of soms juist voor specifieke gelegenheden. Deze radiografische wekker heeft een beetje van beide. Je kunt hem iedere dag gebruiken, maar ook in je koffer gooien en meenemen op vakantie.

Wakker worden met de wekker van je smartphone werkt misschien prima, maar is niet zo ontspannend. Een wekker als deze is een goede vervanging waardoor jij je smartphone buiten de slaapkamer kunt laten.

radiografische reiswekker Aldi
Radiografische reiswekker (Afbeelding: Aldi)

Een simpele reiswekker voor nog geen 10 euro

Deze wekker is bedoeld als reiswekker. Wie de komende tijd nog geen tripjes op de planning heeft staan, kan hem ook naast zijn of haar bed zetten om alvast een beetje dat vakantiegevoel op te wekken. Daarnaast is het ook gewoon een handige gadget met een aantal fijne en simpele functies.

Hij heeft een verlicht display, automatische tijdsinstelling en -verandering (zodat je niet de fout in gaat met winter- en zomertijd), en een alarm met snooze-touch-knop. Daarnaast geeft hij ook de datum, weekdag en temperatuur weer. Zo weet je als je wakker wordt direct welke dag het is, wat de tijd is, en of het te koud is om je bed uit te gaan. Dat is meer dan genoeg informatie voor op de vroege ochtend. Instagram, LinkedIn en je mail kunnen echt nog wel een halfuurtje wachten.

reiswekker Aldi
Radiografische reiswekker (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 8,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check de beste gadgets die je er in week 26 kunt scoren dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!