Action, Lidl en Aldi superaanbieding: (letterlijk) coole gadget voor warme dagen

Uncategorized Lisanne Beijen 9 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 27 week is dat Aldi’s ijsmachine.

Wachten op zomers weer voor ijs? Onzin

Typisch zomers weer laat nog even op zich wachten. Aldi is het wachten beu en besluit dat het weer zomer is met dit apparaat voor in de keuken: een ijsmachine. Groot gelijk, Aldi. Wachten op zomers weer om een ijsje te kunnen eten is namelijk zonde van je tijd. Het klinkt als een excuus dat ouders gebruiken om ervoor te zorgen dat ze geen ijs voor kun kinderen te hoeven kopen. Jij bent volwassen en bepaalt zelf wanneer je ijs eet. Dat mag dus ook wanneer je op een regenachtige dag een film kijkt, een serie binged, of voor, na of tijdens je ontbijt.

ijsmachine Aldi
Ijsmachine (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: IJsmachine

Een ijsmachine is nóg een apparaat waarvoor je ruimte moet maken in een van je keukenkastjes. Duw je blender onder de gootsteen en zet de broodrooster op Marktplaats, want dit is een apparaat dat de ruimte wel waard is. Al is deze ijsmachine volgens Aldi klein en compact.

Aldi’s ijsmachine maakt in 1 tot 2 uur maximaal 700 ml ijs. Dat moet genoeg zijn (voor een dag), toch? Het voordeel van een eigen ijsmachine is dat je iedere smaak kunt maken die je wilt, met zoveel karamelsaus, stukken cookie en chocola als je hartje begeert. Mits je daar een goed recept voor hebt natuurlijk. Bij deze laatste helpt Google je vast een handje vooruit, al wordt Aldi’s machine ook geleverd met een aantal recepten.

ijsmachine Aldi
Ijsmachine (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 27 voor je op een rij, waaronder een 4K smart tv, opblaasbare jacuzzi en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen