Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope en grote 65” smart-tv

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 27 week is dat Aldi’s grote smart-tv.

Excuus nodig om een grote smart-tv te kopen?

Nederland is uitgeschakeld op het EK (sorry, het is niet onze bedoeling zout in je wonden te wrijven). Een enorm beeldscherm in de woonkamer installeren voor een EK-feestje is dus niet meer nodig als je een Nederlands-supporter bent. Niet getreurd, er komt een nieuw excuus aan om een grote tv te kopen. Dit excuus noemen we de ‘Olympische Spelen’. De Spelen beginnen 23 juli dus je hebt nog even tijd om Aldi’s grote smart-tv uit te testen en goed in- en op te stellen voordat het spektakel begint.

Aldi smart tv 65''
LIFE 65” smart-tv (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Ultra HD smart-tv

Hoe groot Aldi’s Ultra HD smart-tv is? Hij heeft een beeldscherm van 65-inch. Dat is flink. Volgens de Consumentenbond is een comfortabele afstand om naar een tv te kijken ongeveer 2,4 keer het schermdiagonaal van de tv. Dat is in dit geval dus grofweg vier meter. Op vier meter afstand van een tv zitten vraagt om een vrij grote kamer.

Het vraagt overigens ook om de nodige portie zelfbeheersing om op vier meter afstand van de tv te zitten. Al helemaal wanneer je favoriete sporter of sportploeg tijdens de Olympische Spelen aan de beurt is. We noemen het natuurlijk niet voor niets ‘aan de tv gekluisterd zijn’. Hoe lang de onzichtbare kettingen zijn door welke je aan de tv gekluisterd zit mag je zelf bepalen. Die vier meter is slechts een resultaat uit een onderzoek, geen richtlijn, en al helemaal geen regel.

Prijs: 579,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 27 voor je op een rij, waaronder een opblaasbare jacuzzi, goedkope e-bike en meer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope en grote 65” smart-tv
Sluiten