Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: spotgoedkope 10” tablet

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi doet het deze week goed met een enorm goedkope tablet.

Tablet: vaak handiger dan laptop en smartphone

Een tablet is is een handige gadget die in het afgelopen decennia in steeds meer huishoudens aanwezig is. Hij is in sommige gevallen handig als vervanging van (of toevoeging aan) een laptop, omdat hij kleiner en handzamer is. In andere gevallen is hij handig als vervanging van (of toevoeging aan) je smartphone, omdat hij juist groter is en daardoor beter overzicht geeft.

Het is niet gek dat Apple’s razend populaire iPad nog altijd over de toonbank vliegt. Zelfs met het aardige prijskaartje dat er aan hangt. Een tablet hoeft echter helemaal niet zo duur te zijn. Zo koop je bij Aldi deze week een exemplaar dat maar 200 euro kost.

Lifetab tablet Aldi
Lifetab tablet (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s goedkope tablet

De tablet die je deze week bij Aldi op de kop kunt tikken kost slechts 200 euro. Verwacht voor dit geld geen enorme geheugencapaciteit of de beste en nieuwste processor, maar gewoon een degelijke tablet voor je alledaagse zoekopdrachten op Google en het kijken van films op Netflix.

Aldi’s tablet heeft een Qualcomm Snapdragon 439 processor en draait op Android 10. Het interne geheugen is 64 GB maar dit is uitbreidbaar. Daarnaast heeft de tablet 3 GB werkgeheugen. De tablet heeft een 10” Full HD display waarop je prima series en films kunt kijken. Het is ook mogelijk om foto’s te maken met deze tablet dankzij de 8 MP camera aan de achterkant en 2 MP selfie camera. Deze laatste is niet van enorm goede kwaliteit, maar is goed genoeg om tijdens een videogesprek je gezicht te laten zien.

Deze goedkope tablet is een goede deal voor wie geen fortuin wil uitgeven aan een dure tablet, maar wel de voordelen wil hebben van deze handige gadget. Benieuwd naar de andere specificaties van de tablet? Check dan Aldi’s website voor meer informatie.

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 27 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!