Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische fiets voor minder dan 1000 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vaak ook multifunctionele, handige en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Dat is deze week de elektrische fiets van Aldi die voor nog geen 1000 euro over de toonbank gaat.

Aldi verkoopt opnieuw een e-bike

De populariteit van de elektrische fiets groeit. Dat is ook Aldi niet ontgaan. De Duitse supermarktketen verkocht vorige week namelijk ook al een elektrische fiets. Het exemplaar dat je er deze week kunt scoren heeft een iets sportiever uiterlijk en een aantal andere features. Maar het meest opvallend aan deze e-bike is zijn prijs van nog geen 1000 euro.

elektrische fiets Aldi
Elektrische fiets (Afbeelding: Aldi)

Goedkope elektrische fiets met achterwielmotor

Deze unisex e-bike is een trekking e-bike met een achterwielmotor. De actieradius van de fiets is ongeveer 120 kilometer dankzij de 36V 12.8 Ah accu en motor met een vermogen van 250 Watt. Al blijft de actieradius natuurlijk altijd ook afhankelijk van omgevingsfactoren zoals het weer en de ondergrond waarop je rijdt, je eigen gewicht, en hoeveel je gebruik maakt van de ondersteuning.

Voor nog geen 1000 euro is dit een simpele elektrische fiets waarmee je prima je dagelijkse ritjes kunt maken. Een fijne feature aan deze fiets van Aldi is de Shimano Altus-derailleurversnelling met 24 versnellingen. Hierdoor fietst deze e-bike soepel in verschillende omstandigheden en op verschillende ondergronden. Doordat de e-bike een achterwielmotor heeft in plaats van een middenmotor is hij alleen niet krachtig in een heuvelachtig landschap.

Een elektrische fiets voor minder dan 1000 euro is zeldzaam. Als het op e-bikes aankomt is goedkoop vaak duurkoop. Ben je van plan de e-bike intensief te gebruiken dan doe je er misschien goed aan nog even verder te kijken en wat meer geld vrij te maken voor de aankoop. Is dat niet mogelijk? Dan is dit wellicht alsnog een prima optie voor je om voor een kleine prijs toch de voordelen van een e-bike te ervaren.

elektrische fiets Aldi e-bike
Aldi’s e-bike (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 999,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 28 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische fiets voor minder dan 1000 euro
Sluiten